Wolf Garten robotmaaier kopen in 2022

Het Duitse bedrijf Wolf Garten maakt goed betaalbaar tuingereedschap. Ook hun robotmaaiers hebben een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Wil jij ook een perfect gemaaid gazon zonder dat je er zelf moeite voor hoef te doen? Dan is een robot grasmaaier van Wolf Garten zeker het overwegen waard.

Wolf Garten Loopo S150

Wolf garten loopo s150
Tot 150m2
Geluidsniveau 64 dB
Batterijduur 100 min
Tot 15% helling
7,5kg

Geschikt voor kleine tuinen: Loopo S150

De Loopo serie van Wolf Garten is ingedeeld in twee categorieën. De S-serie is geschikt voor kleinere tuinen, terwijl de M-serie beter is voor (middel)grote tuinen. In de S-serie vind je drie modellen: de S150, S300 en S500. Aan de naam kun je direct zien voor welk oppervlakte de maairobot geschikt is. De S150 is het instapmodel van Wolf Garten. Een tuin van 150 vierkante meter wordt hiermee perfect gemaaid. Met het krachtige maaisysteem, de wielen met spikes en de mulch-reiniger krijg je een uitstekend resultaat op elk soort gazon. Daarnaast heeft het model maar een korte maaitijd per dag, waardoor je zo lang mogelijk gebruik kunt maken van je grasmat.

Wolf Garten Loopo S300

Wolf garten loopo s300
Tot 300m2
Geluidsniveau 64 dB
Met laadstation
Bestuurbaar via app
7,5kg

De S300 voor als je een maatje groter wil

Ook bij de S300 profiteer je van deze goede specificaties. Daar komt nog bij dat je met dit model een gazon van 300 vierkante meter kunt onderhouden. Daar komt nog bij dat je dit grotere model kunt bedienen via een app of met Alexa spraakbesturing. Zo ervaar je nog meer gemak.

Wolf Garten Loopo M1000

Tot 1000m2
Geluidsniveau 64 dB
App bestuurbaar
Hellingsniveau tot 36%
45-50 min maaitijd

Voor grotere gazons: Loopo M1000

Voor een gazon van 1000 vierkante meter moet je bij de Loopo M1000 zijn. Deze maaier kan hetzelfde als de modellen uit de S-serie én meer. Zo is dit grote model extreem wendbaar door het handige voorwiel. Ook maait de maairobot voorbij zijn eigen wielen, waardoor elk randje meegepakt wordt. Ook de M1500 en M2000 bevatten deze handige snufjes.

Wolf Garten Loopo

Alle robotmaaiers van Wolf Garten dragen de naam Loopo. Onder deze naam vind je twee modellen voor kleine gazons en vier modellen voor middelgrote gazons. Het meest krachtige model kan tuinen tot 2000 vierkante meter aan, terwijl het instapmodel geschikt is voor een gazon van 150 vierkante meter. Zo is er voor de meeste tuinen wel een goede Wolf Garten Loopo te vinden.

Hoe komt de Wolf Garten robotmaaier uit de test?

Als je kijkt naar testen waarin Wolf Garten robot grasmaaiers meegenomen zijn, komen de Loopo maairobots vooral naar voren als goed betaalbare maairobots. Ze doen wat nodig is en de ervaringen van gebruikers zijn voornamelijk positief. De installatie van de machine gaat aan de hand van de handleiding makkelijk en snel. Daarnaast zijn gebruikers vooral te spreken over de lange accuduur. Dat betekent minder vaak laden en dus sneller maaien. Als je op zoek bent naar een niet al te dure robotmaaier zonder al teveel poespas, zijn de Wolf Garten Loopo modellen gemaakt voor jou.