Ambrogio robotmaaier kopen in 2022

Ambrogio maakt maairobots met oog op de toekomst. Het merk is constant op zoek naar manieren om te innoveren en om hun robot grasmaaiers nog slimmer te maken. Dat zie je bijvoorbeeld aan Amico. Dit kleine apparaatje maak je vast aan de halsband van een huisdier, waardoor de robotmaaier weet waar het dier zich bevindt. Hierdoor wordt het gebruik van een robot grasmaaier in combinatie met een huisdier een stuk veiliger. Ambrogio heeft al een flink aantal modellen op de markt gebracht. Deze modellen worden onderverdeeld in de Green Line, de Pro Line en de Elite line. De modellen kunnen oppervlakten tussen de 200 en de 20.000 vierkante meter aan. Er is dus altijd een Ambrogio robotmaaier geschikt voor jouw gazon.

Ambrogio L60

Ambrogio L60 robotmaaier
Tot 200m2
Geluidsniveau max. 65 dB
Tot 50% hellingen
120 min maaitijd
Eco-stand om te bepalen waar gras al gemaaid is

Ambrogio L60: geen perimeterdraad nodig

De Ambrogio L60 robotmaaier is perfect voor kleine, eenvoudige tuinen. De maairobot werkt zonder grensdraad. Door middel van een slimme sensor weet de robot of hij wel of niet op gras staat. Dat maakt de installatie een stuk eenvoudiger. Er zijn twee versies van de Ambrogio L60. De standaard uitvoering is geschikt voor een oppervlakte van maximaal 200 vierkante meter, terwijl de Ambrogio L60 S+ een gebied tot 400 vierkante meter aan kan. Beiden modellen zijn uitgerust met Bluetooth, waardoor je een handige app kunt gebruiken om de maaier te programmeren.

Ambrogio L15

Tot 600m2
Geluidsniveau max. 59dB
Bluetooth ontvanger
App bestuurbaar
7.1kg

Gazons tot 600 vierkante meter: Ambrogio L15

Is jouw gazon maximaal 600 vierkante meter groot? Dan is de Ambrogio L15 het overwegen waard. De maairobot heeft een futuristisch design en is erg licht en klein. Bovendien werkt de Ambrogio L15 erg snel en stil. Je hebt de mogelijkheid om vier verschillende maaigebieden in te stellen. Ook deze robot grasmaaier is voorzien van Bluetooth.

Ambrogio L35

Ambrogio L35 robotmaaier
Tot 1800m2
Geluidsniveau tot 59dB
2.5 uur maaitijd
App gestuurd
Smart assistant

Ambrogio L35: opvallende maairobots voor complexe tuinen

De Ambrogio L35 komt in twee verschillende uitvoeringen. Wat bij allebei direct opvalt is de mooie rode kleur. Deze maairobot zal zeker niet over het hoofd gezien worden. De L35 Basic kan tuinen tot 1200 vierkante meter aan. De L35 Deluxe is nog iets krachtiger, met een maximaal oppervlakte van 1600 vierkante meter. Ook is deze luxere versie met iets meer mogelijkheden uitgerust. Denk hierbij aan Satellite Dynamic Memory en Smart Assistant. Dit maakt het grasmaaien nóg eenvoudiger. Bij het kiezen van de beste Ambrogio robotmaaier voor jouw tuin is het zeker verstandig om dit mee te laten wegen.

Ambrogio robotmaaier onderdelen kopen

Online zijn enkele tests en reviews over Ambrogio robotmaaiers te vinden. Over het algemeen zijn deze erg positief. Onder andere de luxe afwerking en de opvallende designs worden geprezen. Ook zijn gebruikers te spreken over de snelheid waarmee de robot grasmaaier het gras maait. Mocht het op een gegeven moment nodig zijn om een onderdeel van de Ambrogio te vervangen, dan kun je deze gelukkig simpel online bestellen.