Robotmaaier verkooppunten in 2022

Als je een robotmaaier wil kopen, kun je bij veel verschillende verkooppunten terecht. Er zijn speciale dealers voor robot grasmaaiers, maar je kunt ook bij bouwmarkten en soms zelfs bij supermarkten terecht. Als je in 2022 een maairobot wil kopen, is het verstandig om aanbiedingen bij verschillende verkooppunten in de gaten te houden. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor jouw nieuwe tuinhulp.

Robot grasmaaiers bij bouwmarkten zoals Gamma, Praxis en Hornbach

Bouwmarkten zijn vaak verkooppunten voor tuingereedschap en ook robot grasmaaiers zijn hier geen uitzondering op. Zo vind je bij Gamma een flink assortiment aan robotmaaiers. Denk aan modellen van Gardena, Bosch en Robomow. Ook bij Praxis kun je maairobots van onder andere Gardena en Worx kopen. Ook modellen van wat meer onbekende merken, zoals Central Park, kun je hier vinden. Bij de grote bouwmarkt Hornbach koop je onder andere robot grasmaaiers van McCulloch en Gardena.

Regelmatig hebben bouwmarkten interessante acties en aanbiedingen. Soms zijn er specifieke modellen in de aanbieding. Het kan ook zijn dat je bijvoorbeeld keuzekorting kunt inzetten bij de aanschaf van je robot grasmaaier. Zo ben je een stukje voordeliger uit. Bij veel bouwmarkten kun je de maairobots ook in de fysieke winkel kopen.

Robotmaaiers bij webshops

De kans is groot dat als je op zoek gaat naar een robot grasmaaier, je bij een online winkel zult kijken. Er zijn veel webshops waar je terecht kunt voor een maairobot. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bekende namen zoals Coolblue, Bol.com en Amazon. Ook zijn er webwinkels die zich gespecialiseerd hebben in robotmaaiers. Deze dealers hebben vaak een erg uitgebreid assortiment. Je vindt hier vaak alles van Husqvarna, Gardena, Bosch, Ambrogio, Wolf Garten en nog vele andere merken.

Bij een aantal webshops, zoals bijvoorbeeld Coolblue, kun je bij veel maairobots reviews van andere gebruikers lezen. Deze ervaringen kunnen jou helpen bij het maken van de juiste keuze.

Stihl rmi 422

Robot grasmaaiers bij supermarkten Lidl en Aldi

Supermarkten zoals Lidl en Aldi zijn niet direct de eerste winkels waar je aan denkt als je een robotmaaier wil aanschaffen. Toch hebben deze winkels af en toe een model in de aanbieding. Vaak is dit een maaier van een wat onbekend merk, maar wel voor een zacht prijsje. Ideaal als je niet al te hoge eisen stelt aan de robotmaaier en maar een beperkt budget hebt. Ook bij Action verkopen ze af en toe een maairobot. Of dat in 2022 ook weer het geval zal zijn, is nog niet bekend. Als je nog even kunt wachten met de aanschaf van een robot grasmaaier, is het sowieso verstandig om de aanbiedingen goed in de gaten te houden.