Worx robotmaaier kopen in 2022

Worx is nog niet zo’n bekende naam in de wereld van de robotmaaiers. In 2014 bracht het merk de eerste robot grasmaaier op de markt. Sindsdien hebben zij nog een aantal modellen uitgebracht. Door de integratie van Artificial Intelligence kunnen Worx maairobots zelfs de meest complexe tuinen perfect maaien. Ben je benieuwd of een Worx robot grasmaaier voor jou ook de beste keuze is? We zetten de belangrijkste specificaties voor je op een rijtje. Zo kun jij makkelijker bepalen of jij in 2022 ook een Worx robot grasmaaier gaat aanschaffen.

Worx Landroid M500

Worx landroid m500
Tot 500m2
Geluidsniveau 67 dB
Hellingen tot 35%
Behendig en snel
Diverse maaihoogtes

De best verkochte Worx Landroid: M500

Van de zes Worx Landroid modellen wordt de M500 het meest verkocht. Deze maairobot is geschikt voor tuinen tot 500 vierkante meter. Door de Cut to Edge kan deze robotmaaier dichterbij de randen van een gazon maaien dan de meeste andere machines. Daarnaast heb je de keuze uit vijf unieke opties waarmee je de grasmaaier uit kunt breiden. Zo bepaal je zelf welke mogelijkheden jij wel of juist niet nodig hebt. Je hebt de keuze uit Find My Landroid, RadioLink, Voice Control, Anti-Collision System en Off Limits. Kies wat je nodig hebt en creëer zo jouw perfecte maairobot.

Worx Landroid L2000

Tot 2000m2
Geluidsniveau 66 dB
Hellingen tot 35%
Vooraf programmeerbaar
Behendig en snel

Ook de Worx Landroid L2000 voor grote gazonnen komt goed uit de test

Op papier zien de specificaties van de Worx Landroid robot grasmaaiers er erg veelbelovend uit, maar je wil natuurlijk ook weten of dit in de praktijk ook allemaal zo goed werkt. Gelukkig zijn er online reviews te lezen van tevreden gebruikers. De ervaringen met de maairobot zijn erg positief. Zo vinden zij de maairobot erg makkelijk in gebruik, is de machine lekker stil en maait deze het gras perfect. Ook de installatie gaat eenvoudig en de handleiding is duidelijk. Alle reden dus om ook zelf een Worx Landroid aan te schaffen.

Worx Landroid: de slimste robotmaaier die er bestaat

Alle Worx robotmaaiers dragen de naam Landroid. De Worx Landroid maairobots leren elke dag bij. Ze staan in verbinding met duizenden andere maairobots, waardoor ze van elkaar leren. En daar profiteer jij van. Zelf vertel je jouw Landroid welke soort gras je hebt, hoe de bodem van jouw gazon eruit ziet en hoe het zit met de irrigatie en bemesting van het gazon. Van het dichtstbijzijnde weerstation krijgt Landroid de laatste weer updates. Door alle gegevens met elkaar te combineren, weet de maairobot precies wat het beste is voor jouw gazon. Uiteraard kun je deze instellingen nog aanpassen naar je eigen voorkeuren. Dit doe je eenvoudig via de app. Hier kun je ook bijhouden hoe de maairobot presteert en ontvang je meldingen als er iets gebeurt wat jouw aandacht vereist. Je hebt de keuze uit zes Landroid modellen. Zo is er altijd wel eentje die perfect bij jou past.

Worx robotmaaier accessoires

Naast de extra opties waar je de keuze uit hebt, zijn er ook nog accessoires voor jouw Worx robot grasmaaier verkrijgbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een diefstal alarm. Zo weet je zeker dat jouw geliefde tuinhulp niet gestolen zal worden. Of koop extra haringen om de begrenzingskabel goed in jouw tuin te installeren.