McCulloch robotmaaier kopen in 2022

Het Amerikaanse bedrijf McCulloch bracht in 2017 voor het eerst een robot grasmaaier op de markt. Aangezien dit pas enkele jaren geleden is, hebben zij nog geen ontzettend uitgebreid assortiment aan robotmaaiers. Toch zijn McCulloch maaiers zeker het overwegen waard als jij in 2022 een maairobot wil aanschaffen.

McCulloch ROB S400

mcculloch-rob-s400 robotmaaier
Tot 400m2
Geluidsniveau max. 58 dB
App gestuurd
Tot 20% hellingsniveau
Maaihoogte 20-50mm

Geavanceerde maairobot: McCulloch ROB S400

Wil jij graag een maairobot die gebruik maakt van de nieuwste technologieën? De ROB S400 en de S600 zijn de meeste geavanceerde robotmaaiers van McCulloch tot nu toe. De installatie gaat er eenvoudig door gebruik van de installatiewizard. Door de maaier met Bluetooth te verbinden kun je de instellingen wijzigen via je smartphone. Het maaisysteem past zich bovendien automatisch aan op basis van de groeisnelheid van jouw gras. Ook kun je de maaiprogramma’s aanpassen naar jouw voorkeuren.

McCulloch ROB S600

Tot 600m2
Geluidsniveau max. 58dB
App bestuurbaar
20-50mm maaihoogte
20% hellingsniveau

De S600 voor net iets meer oppervlakte

Vind jij het fijn als het gras ‘s nachts gemaaid wordt? Met de ROB S-serie is dit geen enkel probleem. Bovendien komen deze maaiers erg goed uit verschillende testen en hebben ze een prima prijs-/kwaliteitsverhouding. Gebruikers prijzen de betrouwbaarheid en snelheid waarmee de machine maaien. Ook de korte oplaadtijd wordt gezien als groot pluspunt.

McCulloch ROB R1000

Mucculloch Rob R1000 robotmaaier
Tot 1000m2
Geluidsniveau max. 59 dB
65 min maaitijd
25% hellingsniveau
App bestuurbaar

Voor grotere tuinen: McCulloch R1000

Is jouw gazon maximaal 1000 vierkante meter groot? Dan is de R1000 precies wat je nodig hebt. Onder alle weersomstandigheden wordt jouw gras perfect onderhouden. Installatie gaat snel en makkelijk. Daarna maait de maairobot jouw gazon precies als jij dat nodig vindt. Dag of nacht, zon of regen, de R1000 kan het allemaal.

McCulloch ROB

Onder de naam ROB heeft McCulloch tot nu toe vier modellen robotmaaiers op de markt gebracht. De capaciteit van de machines ligt tussen de 400 en 1000 vierkante meter. De modellen zijn allemaal uitgerust met een alarm, waardoor je je nooit zorgen hoeft te maken over diefstal. Ze kunnen allemaal iets meer dan één uur maaien op een volle accu. Als de batterij bijna leeg is, navigeert ROB automatisch terug naar het laadstation.

Extra McCulloch robotmaaier onderdelen bestellen

Het kan zijn dat je na enige tijd nieuwe onderdelen voor je McCulloch robotmaaier nodig hebt. Denk hierbij aan de vervanging van de messen of een uitbreiding van de grensdraad. Gelukkig zijn dit soort onderdelen eenvoudig bij te bestellen. Op de website van McCulloch kun je ook makkelijk de handleiding van jouw product terugvinden. Zo heb je alle belangrijke informatie over jouw product altijd snel bij de hand.