Robotmaaier accessoires kopen in 2022

robotmaaier vervangmessen

Als je een maairobot hebt, kan het af en toe nodig zijn om nieuwe onderdelen voor jouw maaier te kopen. Denk hier bijvoorbeeld aan nieuwe mesjes, een nieuwe accu of extra grensdraad. Ook zijn er een aantal accessoires op de markt, die het gebruik van jouw maairobot nog eenvoudiger en comfortabeler kunnen maken. Wat dacht je van een garage voor jouw robot grasmaaier? Of misschien een handige opbergtas of schoonmaak set? Welke accessoires en onderdelen er voor jouw robot grasmaaier te koop zijn, hangt af van het type robotmaaier dat je hebt. Elk merk brengt zo zijn eigen accessoires op de markt. Om je een idee te geven wat je kunt verwachten, zetten we een aantal voorbeelden voor je op een rijtje.

Gardena reinigingsset

Welke accessoires heeft Gardena voor hun robotmaaiers?

Elk merk heeft zo zijn eigen accessoires voor hun robotmaaiers. Uiteraard heeft ook het populaire merk Gardena een aantal accessoires te koop. Zo kun je voor de SILENO robot grasmaaiers een praktische wandbeugel bestellen. De maairobot is hiermee in de winter eenvoudig op te slaan. Een andere optie is om een opbergtas aan te schaffen. Hier past niet alleen de robotmaaier in, maar er is ook voldoende plaats voor het laadstation, de messen en andere accessoires. Als je jouw grasmaaier in top conditie wil houden, is de speciale reinigingsset van Gardena een aanrader.

Husqvarna robotmaaier accessoires

Husqvarna robotmaaier accessoires kopen

Heb jij een Husqvarna robotmaaier? Dan ben je zeker niet de enige. De maairobots van dit merk zijn erg populair. In diverse reviews kun je de positieve ervaringen van gebruikers lezen en ook uit tests komen Husqvarna robot grasmaaiers vaak goed. Qua accessoires heeft Husqvarna een uitgebreid assortiment. Ze verkopen niet alleen de ‘standaard’ accessoires en onderdelen, maar je hebt ook de keuze uit bijvoorbeeld een andere kleur behuizing. De accessoires van Husqvarna maken jouw maairobot dus niet alleen beter, maar ook leuker!

robomow messen

Welke Robomow onderdelen zijn handig?

Ook Robomow heeft een aantal handige onderdelen te koop. Zo verkopen ze de RoboConnect+, waarmee je jouw robotmaaier ‘slim’ kunt maken. Hiervoor is wel professionele installatie vereist. Ook kun je jouw maairobot uitrusten met extra brede wielen, voor extra veel grip. Uiteraard zijn er ook messensets, perimeterdraad en draadpennen verkrijgbaar. Kies wat jij nodig hebt, zodat je in 2022 optimaal kunt genieten van jouw robot grasmaaier.